
Nie możesz doczekać się tropikalnych wakacji? Poczuj smak lata z naszym nowym przepisem! Przedstawiamy smoothie z kiwi i mango o bardzo egzotycznym smaku. Jego niepowtarzalne kompozycje smakowe przeniosą Cię w zupełnie inne miejsca, choć Ty będziesz wylegiwać się na własnym balkonie lub w ogrodzie.
Składniki
- 1 mango,
- 2 kiwi,
- 20 g napoju (mleka) migdałowego w proszku La Mandorle,
- 200 ml wody.
Sposób przygotowania
- W blenderze zmiksuj owoce.
- Następnie dodaj sproszkowane mleko migdałowe i wodę. Składniki te miksuj przez 3-4 sekundy – rada CentrumBio: aby napój migdałowy w proszku dobrze połączył się z resztą składników możesz ten czas wydłużyć o kilka sekund.
- Wlej do szklanki i… voilà! Możesz cieszyć się egzotycznym smakiem swojego smoothie!
Koktajle owocowe to jedne z tych przepisów, które przygotujesz z produktami La Mandorle. Stawiając na napoje roślinne w proszku możesz cieszyć się nimi każdego dnia wakacji. Zaszalej i przygotuj dla siebie smoothie, którego bazą będą Twoje ulubione owoce tropikalne i nasze ‘mleko’ migdałowe. Jego smak przeniesie Cię wprost z balkonu na rajską plażę!