
SK艁ADNIKI (4 osoby):
- 1 saszetka budyniu waniliowego LA MANDORLE,
- 陆 L mleka migda艂owego LA MANDORLE,
- 400 g malin,
- 30 biszkopt贸w,
- 20 g drobnego cukru,
- 3 艂y偶ki syropu malinowego.
PRZYGOTOWANIE:
- Wymieszaj syrop malinowy w g艂臋bokim talerzu z 150 ml wody i szybko zanurzaj ka偶de ciasteczko, aby je lekko namoczy膰.
- Przygotuj budy艅 FLAN VANILLE LA MANDORLE, jak wspomniano na opakowaniu.
- Wy艂贸偶 sp贸d i boki brytfanki ciasteczkami.
- Umie艣膰 warstw臋 budyniu na spodzie, dodaj troch臋 malin. Kontynuuj nak艂adanie warstwy, a wyko艅cz ciasteczkami.
- W艂贸偶 form臋 do lod贸wki na co najmniej 2 godziny.
Podawaj sch艂odzone. 馃槉